Što je virtualni shop?


Tomato virtualni shop je inovativna usluga koja je po prvi puta dostupna na domaćem tržištu! Ova digitalna platforma ti omogućuje da s bilo kojeg mjesta uživo putem video poziva razgovaraš s našim djelatnikom koji je u shopu te kroz razgovor dobiješ sve informacije o Tomato ponudi i, ako to poželiš, obaviš kupnju željenih proizvoda i usluga.
 


 Kako funkcionira virtualni shop?

  Na stranicama našeg weba potraži ikonu virtualnog shopa i klikni.

 Ostavi nam svoj broj telefona, a naš će te agent odmah povratno nazvati.

  Agenta ćeš vidjeti putem video poziva, no on tebe neće vidjeti, već će te samo čuti.

 Agent će ti uživo pokazati ponudu iz trgovine te ti objasniti sve što te zanima.Što je sve potrebno da se
virtualni poziv obavi?

Mobitel i računalo

Za uspostavu razgovora potrebni su ti računalo i mobilni uređaj, odnosno telefon, koji ti omogućuju da na zaslonu svog uređaja vidiš virtualni shop i djelatnika. 

Video veza

Djelatnik će ti pomoći da brzo i lako pronađeš proizvod umjesto da pregledavaš i „lutaš“ kroz cjelokupnu ponudu ne bi li sam pronašao ono što ti treba te ti zahvaljujući video vezi odmah može i pokazati željeni proizvod.Tko radi u virtualnom shopu?


Zanima te s kim ćeš razgovarati putem virtualnog shopa? Upoznaj neke od naših kolega.

 

Barbara

Barbara uživa u razgovoru s korisnicima i uvijek pronalazi upravo TO što korisniku najviše treba!
 

Gabriela

Gabrieli je važno da uvijek ima dovoljno jedinica na računu pa zato i korisnicima pronalazi najbolju ponudu za njihove potrebe.

Mario

Mario obožava gledati serije na svom mobitelu, a za to mu uvijek trebaju dodatni MB pa korisnicima zna preporučiti TO što im stvarno treba.

Sara

Sara će ti rado pomoći oko svih pitanja, neodumica i potruditi se da MINI, TOTAL ili MAXI postanu tvoje omiljene tarife!