Zašto Moj Tomato aplikacija?


Drži oko na svojoj potrošnji! Zatrebaju li ti dodatne jedinice, jednostavno ih aktiviraj unutar aplikacije, a lako možeš pregledati i svoje račune.
 

Za lakši pristup informacijama, a posebno onima o tvojoj potrošnji, tu je Moj Tomato mobilna aplikacija – tvoj asistent u upravljanju Tomato računom.

Praktična je i jednostavna! Naravno, aplikacija je potpuno besplatna, baš kao i prijenos podataka unutar aplikacije, sve dok je koristiš putem Tomato mreže.

Stanje računa

Bilo kada i bilo gdje drži svoj račun pod kontrolom!

Nadoplata bona

Jednostavnije ne može - odaberi željeni iznos i u jednom kliku kupi bon.

Dodatne opcije

Trebaš dodatne jedinice? Provjeri sve opcije koje smo pripremili.

Preuzmi Moj Tomato mobilnu aplikaciju već danas:


Download on the App Store Get it on Google Play Get it on Google Play

 

Pristup podacima direktno je omogućen ako koristiš Tomato podatkovnu mrežu (autologin), odnosno putem korisničkog imena i lozinke koje koristiš za autentifikaciju za desktop verziju istoimene usluge, kada se koristi WiFi mreža.
Ako koristiš Tomato mrežu, pri preuzimanju aplikacije naplatit će se prijenos podataka prema naknadama iz tvog tarifnog modela, stoga ti preporučamo korištenje WiFi mreže.
Prijenos podataka prilikom korištenja aplikacije u inozemstvu (roaming) naplaćuje se prema važećem cjeniku iz tarifnog modela za prijenos podataka u inozemstvu.
Izgled izbornika - elementi i popis dostupnih servisa razlikuju se ovisno o grupi i tipu korisnika, tarifnom modelu i sl. Odnosno, ako tvoja aplikacija izgleda malo drugačije nego kod frendova, nemaš razloga za brigu!