Zašto Moj Tomato aplikacija?

Svakodnevno moraš brinuti o puno stvari. Neka stanje kuna na mobilnom računu ne bude jedna od njih!

Za lakši pristup informacijama, a posebno onima o tvojoj potrošnji, razvili smo Moj Tomato mobilnu aplikaciju – tvog asistenta u upravljanju Tomato računom.


Praktična je i jednostavna! Naravno, aplikacija je potpuno besplatna, baš kao i prijenos podataka unutar aplikacije, sve dok je koristiš putem Tomato mreže.

Stanje računa

Bilo kada i bilo gdje drži svoj račun pod kontrolom!

Nadoplata bona

Jednostavnije ne može - odaberi željeni iznos i u jednom kliku kupi bon.

Dodatne opcije

Trebaš dodatne MB, SMS-ove ili minute? Provjeri sve opcije koje smo pripremili.

Preuzmi Moj Tomato mobilnu aplikaciju već danasDownload on the App Store Get it on Google Play
Pristup podacima direktno je omogućen ako koristiš Tomato podatkovnu mrežu (autologin), odnosno putem korisničkog imena i lozinke koje koristiš za autentifikaciju za desktop verziju istoimene usluge, kada se koristi WiFi mreža.
Ako koristiš Tomato mrežu, pri preuzimanju aplikacije naplatit će se prijenos podataka prema naknadama iz tvog tarifnog modela, stoga ti preporučamo korištenje WiFi mreže.
Prijenos podataka prilikom korištenja aplikacije u inozemstvu (roaming) naplaćuje se prema važećem cjeniku iz tarifnog modela za prijenos podataka u inozemstvu.
Izgled izbornika - elementi i popis dostupnih servisa razlikuju se ovisno o grupi i tipu korisnika, tarifnom modelu i sl. Odnosno, ako tvoja aplikacija izgleda malo drugačije nego kod frendova, nemaš razloga za brigu!