Opća uredba o zaštiti podataka


U svibnju 2018. godine na snagu je stupila Opća uredba o zaštiti podataka kojom se regulira zaštita podataka i privatnosti unutar Europske unije.

Podatke koje korisnici ostave putem Tomato web stranica, A1 čuva sukladno važećim zakonskim propisima i etičkim standardima za čuvanje, izvještavanje i dokumentiranje osobnih podataka. Svi prikupljeni podaci se koriste isključivo radi izvršavanja upita i narudžbi koje korisnik izvrši na našim stranicama. Vremenski period tokom kojeg se čuvaju podaci je određen na vrijeme potrebno za ostvarenje svrhe prikupljanja podataka.

Tomato svojom Izjavom o zaštiti osobnih podataka određuje koji se podaci korisnika i klijenata prikupljaju, na koji se način obrađuju, u koje se svrhe upotrebljavaju te koja su prava korisnika vezana uz iznošenje osobnih podataka.

U nastavku možete u cijelosti pročitati Izjavu o zaštiti osobnih podataka za A1 d.o.o.

Kako možete upravljati svojim kolačićima?

 

Dobrovoljno dani pristanak na kolačiće možete opozvati u bilo kojem trenutku bez navođenja razloga, jednostavno upotrijebite centar za postavke kolačića.


 

Uz to, kolačići se općenito mogu odbiti ili izbrisati pomoću odgovarajućih postavki preglednika. Imajte na umu da neki sadržaj ili funkcije naše web stranice možda neće raditi ako ne dopustite kolačiće. Daljnje informacije o upotrebi kolačića možete pronaći ovdje.