Mobitel za svakodnevnicu

Galaxy A22 5G ima mnogo stvari koje možeš koristiti u svom mobilnom svakodnevnom životu. Pakiran je u skladan, jasan dizajn koji može naglasiti tvoj stil klasičnim ili modernim tonom boje, ovisno o tvojem raspoloženju. Uživaj u svom sadržaju na velikodušnom Infinity zaslonu. Ostani u kontaktu s prijateljima i obitelji putem chata, vijesti i e-pošte, uživajte u izvrsnoj zabavi uz streaming omiljenih videozapisa, slobodno vrijeme provedi uz igre i snimij svoje omiljene trenutke i vrijedne uspomene visokokvalitetnom kamerom.

Mnogo užitka u gledanju

Uživaj u gledanju: Uživaj u jasnim slikama visokog kontrasta i glatkom pomicanju na visokokvalitetnom zaslonu od 90 Hz. Beskonačni-V zaslon od 16,72 cm (6,6 inča) Galaxy A22 5G pruža vam impresivan vizualni doživljaj u FHD+.

Usredotočite se bolje uz One UI Core

One UI Core sučelje pomaže ti usredotočiti se na ono što ti je doista bitno. Hardver i softver rade zajedno, a sadržaj i opcije nalaze se nadohvat ruke kako bi mogao brže pristupiti. Nesmetano se prebacujte s jedne aplikacije na drugu i prima informacije za više aplikacija odjednom. Praktičan dizajn korisničkog sučelja omogućuje ti obavljanje više zadataka odjednom na samo jednom zaslonu.

Mnogo užitka u gledanju

Zakorači u fascinantni svijet 5G i uživaj u glatkim igrama i strujanju, brzom preuzimanju i oštrim video pozivima. Uz Galaxy A22 5G, velika brzina 5G podatkovnog standarda može te pratiti u pokretu. Ostani na lopti i uživaj u izvedbi koja je jednostavno zabavna.

Koristimo kolačiće (eng. "cookies") kako bismo za vas personalizirali sadržaj i oglase na našem webu te vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako ih ne želite koristiti, kliknite ovdje. Više informacija možete saznati ovdje.

Pristajem na korištenje kolačića