Samsung Galaxy A35 128GB 5G crni

Kupovina mobitela i Aktivacija tarife na PRETPLATU

Uređaj
Samsung Galaxy A35 128GB 5G crni
171,00 €
Plaćaš odmah
171,00 €
Odmah
Rata za Samsung Galaxy A35 128GB 5G crni
7,00 €/mj.
Plaćaš mjesečno
7,00 €/mj.
Mjesečno
  • Dostupno u webshopu
 
 

Vrhunac stila i funkcionalnosti

Najnoviji Samsung Galaxy A35 5G odiše elegancijom zahvaljujući svom linearnom rasporedu kamera, postavljenih na sjajno stakleno kućište, i besprekorno integriranim ravnim bočnim okvirima.

Ne samo da je očaravajući na pogled, već pruža i izuzetnu snagu, što ga čini savršenim partnerom za svakodnevne avanture i izvanredne performanse.

Samsung Galaxy A35 5G_Dizajn

Zabilježi svaku uspomenu

Uhvati svijet u svim njegovim nijansama uz Galaxy A35 5G!

S 50MP širokokutnom kamerom, svaka fotografija je oštra, detaljna i spremna za dijeljenje.

Uživaj u panoramskoj ljepoti kroz 8MP ultra široku kameru, otkrij bogatstvo detalja s 5MP makro kamerom, i uhvatiti svoj najbolji kut s 13MP selfie kamerom.

Samsung Galaxy A35 5G_Kamere

I danju i noću

Osvijetli noć uz Galaxy A35 5G i njegovu revolucionarnu Nightography opciju.

Snimanje u slabim svjetlosnim uvjetima transformirano je zahvaljujući naprednom NPU-u i senzoru koji pružaju kristalno jasne, detaljne fotografije – čak i pod velom mraka.

Od dnevnih trenutaka, preko večernjih pejzaža do noćnih portreta, otkrij oštrinu i bogatstvo detalja koji će tvoje noćne avanture učiniti nezaboravnim. S Galaxy A35 5G, tama postaje tvoje platno za izvanredne fotografije.

Samsung Galaxy A35 5G_Fotografije

Trajanje baterije i do 2 dana!

Neka tvoja energija traje koliko i tvoji planovi!

Galaxy A35 je opremljen sa snažnom baterijom od 5000 mAh koja ti pruža slobodu korištenja i do dva dana s jednim punjenjem.

I kada si u žurbi, njegovo superbrzo punjenje brzo te vraća u igru! Osjećaj se bezbrižno i dulje povezano s energijom koja prati tvoj životni ritam.

Samsung Galaxy A35 5G_Baterija

Sigurnost na prvom mjestu

Samsungu je tvoja bezbrižnost na prvom mjestu, tako da ti Galaxy A35 donosi Samsung Knox Vault, tvoju digitalnu tvrđavu s EAL5+ certifikatom.

Dizajniran za čuvanje najosjetljivijih informacija poput PIN-ova i lozinki, ova sigurnosna značajka osigurava da su tvoji enkriptirani podaci sigurni unutar odvojenog i zaštićenog prostora, daleko od operativnog sistema.

Samsung Galaxy A35 5G_Zaštita
Težina 209 g

Informacije