Opće informacije

Znanje je moć, a to zna i Tomato služba za korisnike! Tim probranih ima odgovor na sva pitanja. Na najčešća pitanja smo već odgovorili, baci pogled na njih ovdje. Ako i dalje ne nalaziš odgovor na svoje pitanje, natipkaj nam ga na Fejsu ili nam ga tvitni, odgovor stiže odmah!

A obratiti nam se možeš pozivom, e-mailom, pismom ili razglednicom.

Korisni brojevi

0800 92 02
Tomato govorni automat
Pruža osnovne informacije o Tomatu. Pozivi s Tomato broja su besplatni.

0800 092 092
Informacije o Tomato uslugama
Tomato služba za korisnike dostupna je korisnicima od 0-24 sata. Pozivi su besplatni za sve korisnike.

092 993 00 04
Tehnička podrška plus
Osnovna misija tehničke podrške je pomoći ti da suvremene tehnologije i uređaje koristiš s lakoćom. Naše stručnjake možeš kontaktirati svaki dan od 9:00 do 21:00 sat, a cijena poziva je 5,00 kn po minuti. Saznaj više ovdje.

Rješavanje potrošačkih sporova online

U slučaju podnošenja pritužbi te rješavanja potrošačkih sporova online, možeš se koristiti Platformom za online rješavanje potrošačkih sporova (Platforma za ORS). Navedenoj platformi kao i svim potrebnim informacijama pristupaj putem linka.

IZJAVA O OGRANIČENJU ODGOVORNOSTI: Platforma za online rješavanje potrošačkih sporova (Platforma za ORS) trenutačno nije dostupna na ovom linku za Republiku Hrvatsku.

Zahtjev za raskid pretplatničkog odnosa
Sukladno članku 13.1. Općih uvjeta poslovanja A1 Hrvatska d.o.o. Krajnji korisnik može raskinuti pretplatnički odnos slanjem obavijesti o raskidu Ugovora poštom, elektroničkim putem, telefaksom ili potpisivanjem zahtjeva za raskid Ugovora na ovlaštenom prodajno-poslovnom mjestu. Korisnik koji podnosi zahtjev u pravilu ga treba potpisati i dostaviti svoje identifikacijske podatke koji obuhvaćaju ime i prezime pretplatnika ili ovlaštene osobe u pravnoj osobi, adresu, OIB, presliku osobnog identifikacijskog dokumenta i podatke o priključku i uslugama za koje podnosi zahtjev.

E-mail adresa na koje je moguće poslati potpun zahtjev je:
zahtjev.za.raskid-privatni@A1.hr